15 iunie 2010

"Relax, take it easy" vorba aia... Dar cum sa te relaxezi cand soarele te arde chiar daca nu esti afara, cand numaratoarea inversa se apropie de final, cand ai atatea de facut?

Azi mi-am invatat basmul pentru bac. Cum ar fi sa poti sa convingi timpul sa stea in loc pentru cateva zile, saptamani, poate chiar luni, asa, ca in povesti? Sa te poti relaxa, sa poti asculta muzica de genul asta (vezi bulina de mai jos) linistit, sa stai pe iarba verde si sa te uiti la nori, la stele, sa apreciezi micile daruri ale naturii. De cand nu ai mai stat sa asculti pasarelele ce-ti canta la geam?

Suntem o generatie obosita, stresata, ocupata, plina de probleme.

Off, vreau o pauza. Vreau sa lenevesc. Vreau sa fie vacanta si la mine!


5 comentarii:

Alexandra spunea...

pfoia mie imi spui...eu am terminat ultima noapte si baltagu si ma chinui cu enigma:))si asta e doar la romana, ca de istorie nici nu mai vorbesc ca stiu doar doua capitole:))

Nunu spunea...

Eu nu sufar Baltagul. Prefer Ion :) Enigma si la mine e o problema. La chimie si mate nu ma stresez atat de mult. M-am pregatit mai bine la ele. Mult succes. :D

Alexandra spunea...

atunci inseamna ca esti ok..eu sunt pregatita la logica, acolo nu ma prea stresez...oricum la romana eu o sa invat destul de repede, mi-am propus sa termin saptamana asta, iar saptamana viitoare am sa iau istoria si gata...abia astept sa se termine...mult succes si tie

Suflet naiv spunea...

bafta la bac

Nunu spunea...

Merci fain. :)

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate