1 iunie 2010

ma enerveaza rau soarta asta. nu e corect ca o tanara mamica sa sufere de leucemie si sa stie ca e posibil sa mai traiasca maxim o saptamana. nu e corect ca acel copil de doi anisori sa nu poata ramane cu o amintire vie a mamei lui. nu e corect, frate! si ma enerveaza ca traim in tara asta de cacat! da, vorbesc asa pentru ca sunt inca o pustoaica si pustii au voie sa vorbeasca asa. si chiar nu imi pasa. ma enerveaza si vorbesc cum vreau, bine? de fapt nu trebuie sa-ti cer tie parerea. tie oricum nu-ti pasa.

pfff... doare rau cand ajungi sa-ti pretuiesti absolut fiecare clipa, fiecare moment. si e trist ca ultimele clipe trebuie sa le petreci intr-un spital de cacat in romania. AAARRRGHH!!! imi vine sa urlu. nu e corect, frate! nu e corect!!

"te-ai gandit de o mie de ori la primul lucru pe care l-ai face daca ai sti ca o sa mori curand, nu? dar esti linistit, n-o sa ti se intample tocmai tie. ai un destin maret. astepti o minune, stii ca o sa vina pentru ca asa se termina toate filmele americane" (Soni - Andrei Ruse)

Viata e frumoasa pe naiba!!viata e moarte si este peste tot. nici tu nu scapi de ea. stiu ca ti-ar placea. tuturor ne-ar placea, dar nu scapam de ea. o sa vina si-o sa te ia prin surprindere.

traieste clipa daca vrei. e treaba ta. e viata ta. cred ca avem voie sa fim egoisti, nu? mai avem doar cativa ani de trait.... asta daca suntem norocosi.
la naiba!! ma enerveaza la culme. si maine am oralu` la engleza. de parca asta iti marcheaza existenta in vreun fel. fac shushu pe oralu` la engleza. si maine tre` sa merg pe jos pana la liceu ca dobitocii astia de la ratb si metrorex fac si ei greva ca nu le ajung salariile. sa va stea in gat greva!! Sunt un pachet de nervi. si degeaba... cum am zis, sunt inca o pustoaica. nimeni nu asculta ce am eu de spus. si continuam asa... ca doar traim bine!!

Daca ai de gand sa comentezi ceva cu tenta optimista, poti sa-ti pastrezi cuvintele pentru alt blog.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Asta nu înseamnă ca nu poti să fi fericită. Fi fericită sau pleacă de aici. Realitatea te loveşte acolo unde doare cel mai tare. Despre viata...de pe la 1:40: http://www.youtube.com/watch?v=3Enffusi4YE ; Mai ai multe de învăţat, puştoaico. Totul e corect atunci când decurge cum vrei tu, pe munca ta, încearcă. Noapte bună.

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate