Nu stiu.

8 mai 2010



Nu ai cum sa ma intelegi.
Nici eu nu ma recunosc cate-odata.

M-as lua la palme uneori.

Ai simtit vreodata ura pentru tine?
Daca nu, atunci chiar nu ai niciun fel de scuza sa nu fii fericit.

Pe mine ma dau peste cap unele amintiri. Apar asa, dintr-o data si ma incurca.
Ma blocheaza.
Ma opresc.
Uite, in seara asta ma uitam prin arhiva si am dat peste un blog. Blogul lui. Nu e un blog prin care sa se destainuie, sa vorbeasca despre viata lui. E mai mult un blog pentru fictiune, creatie. Dar in fiecare cuvant scris de el ii puteam vedea amprenta. Mi-a adus aminte de el, de mine cand eram prin preajma lui. I was sooo in love. De fapt eram love-sick. De fapt... ce stiam eu atunci de dragoste? Eram o prichinduta/prichindea/prichindoaica(Alege varianta corecta- din nou...). Era un sentiment foarte fain de plutire permanenta. Nu mi-e dor de el. Mi-e dor de senzatia aia.

De ce acum nu mai simt la fel?

Uneori am impresia ca am ramas fara suflet. Nimic nu ma mai impresioneaza, nimic nu-mi mai umple golul asta din piept. Sunt chimica. Nu mai exista sentimente uneori. Sunt doar reactii chimice, biologice. Dar din moment ce ma gandesc la lucrurile astea si ma simt asa, poate ca mai am o sansa la sentiment. E si asta un sentiment: sa simti ca nu simti nimic. Nu? O iau razna de tot? Spune-mi.

Daca e din cauza ca m-am maturizat, atunci vreau sa gasesc o metoda sa ma opresc aici. Ma sperie gandul ca situatia se poate inrautati.

Nu stiu, poate totusi e din cauza vremii...


2 comentarii:

Alexandra spunea...

sentimentul de dragoste il percepep altfel la varste diferite si la fel si senzatiile oferite de acel sentiment...dragostea aia adolescentina de pe la vreo 16-17 ani nu o poti compara cu o dragoste pe la 23 ani...adica nu mai faci aceleasi nebunii...de ce nu mai simti la fel? poate sufletelul tau nu este inca pregatit sa ofere iar atata dragoste, nu stiu...oricum sentimentul de dragoste va aparea din nou in viata ta, mai devreme sau mai tarziu!

Ciocolatika spunea...

Da...se numeste doar perioada de maturizare.
Situatia nu se poate inrautati, ea se imbunatateste foarte lent, fara sa iti dai seama .

Lasa-ti sufletul sa zboare si vei vedea ca vei simti la fel. Deschide-te !

Viata e frumoasa !

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate